Tornar a la portada

Espai d’opinió

En aquest espai els lectors podran expressar les seves opinions i comentaris sobre la Revista de Girona.


Afegir comentaris i opinions

PEPE [ 10/26/09 | GIRONA ]

EDITORIAL Veure escrit
Fa uns dies uns familiars em varen portar la Revista i em digueren si jo havia fet l'editorial, ja que sòc un fervent devot del "vot en blanc" . Trobo que els polítics que tenim actualment són uns autèntics caradures i vividors del diner públic, que l'únic que els importa és la seva pròpia vanitat personal, però pagant els altres. Trobo moltencertada la reflexió sobre el significat d'anar a votar "en blanc". Fa uns tres anys vaig fer una "carta al Director" d'un mitjà de comunicació gairabé alcada de l'editorial que heu publicat en el darrer número de la vostra Revista. Gràcies per ser tant clars i directes.

Andreu Sant [ 10/8/09 | ]

Tercera regional Veure escrit
M'ha agradat molt el reportatge sobre el futbol de tercera i m'he trobat molt identificat amb el que explica l'Albert Soler. He viscut anècdotes molt semblants. Una vegada un equip que havia perdut tots els partits -alguns per 23 a 0- va fer veure que mig equip s'havia posat malalt per no haver de patir més resultats d'escàndol.

Miquel Varderi [ 7/20/09 | Girona ]

El refugi de la Plaça Poeta Marquina Veure escrit
Vaig llegir el dossier sobre refugis que va escriure a la Revista de Girona Judit Pujadó, on jo surto explicant els meus records del refugi que hi ha sota la Plaça Poeta Marquina, a sota del Bar Núria de Girona, i m'agradaria saber si aquest refugi encara existeix o va ser colgat de terra i runa, com d'altres. Crec que seria un bon lloc per fer-hi exposicions o actes de qualsevol mena, i segurament no hi hauria la humitat que hi ha al refugi del Jardí de la Infància. Sobretot perquè ara que hi fan molt a prop l'estació del TGV, serà un lloc molt freqüentat. Fins i tot, potser no seria difícil connectar els dos espais. He preguntat a molta gent de l'Ajuntament -fins i tot a tècnics i regidors- i ningú no em sap dir com està. És impossible saber-ho? És irrecuperable?

Carol Purroy [ 7/10/09 | Blanes ]

Magnífic dossier, treballat i corregut Veure escrit
Acabo de veure per casualitat el darrer exemplar de la revista. Molt ben feta, la veritat. Feia anys que no la veia i ha millorat moltíssim. Molt bo el dossier central sobre els trens i memorable la crònica d'en Josep Pastells i els seus cent quilòmetres. Podrieu animar-lo a repetir l'experiència per qualsevol altre racó del territori amb qalsevol altra excusa.
Afegir comentaris i opinions

Els camps amb asterisc (*) són obligatoris

Les seves dades s’incorporaran al fitxer Lectors Revista de Girona creat per la Diputació de Girona amb finalitats de gestionar l’espai de comentaris sobre els continguts de la Revista. El seu nom es farà visible al lloc web. Entenem que amb l’enviament d’aquest formulari ens autoritza a portar a terme aquest tractament. Podrà exercir els drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació adreçant-se a la Diputació de Girona, Pujada de Sant Martí núm. 4-5, Girona (CP-17004).

Per evitar comentaris no apropiats i que puguin ser ofensius, els escrits que s’enviïn a la Revista de Girona no es publicaran de forma automàtica.
Els comentaris seran filtrats segons els criteris del consell de redacció de la revista.

Opinió

L'espai en que els lectors de Revista de Girona poden expressar les seves opinions i comentaris

Hemeroteca

Si voleu fer cerques avançades a l'hemeroteca feu clic aquí

Subscripció

Podeu descarregar-vos el formulari (PDF) de subscripció a la versió impresa de la Revista de Girona

Butlletí

Si voleu rebre el butlletí informatiu de la Revista de Girona a la vostra adreça electrònica ompliu el següent formulari