Avís legal


Aquest és el lloc de la Revista de Girona, publicació editada per la Diputació de Girona amb domicili a la Pujada de Sant Martí núm. 4-5 de Girona (CP-17004), CIF 1700000A, tel. + 34 972 185 000 i correu electrònic diputacio@ddgi.cat. Els dominis revistadegirona.cat i revistagirona.cat pertanyen a la Diputació de Girona.


Drets i responsabilitats sobre els continguts

La Revista de Girona té finalitats informatives i de divulgació científica i cultural. Vol servir per fomentar la recerca i donar suport a la docència. Els autors han autoritzat l’edició dels seus textos, fotografies o altres creacions tant per a l’edició en paper com en l’edició electrònica accessible des d’aquest lloc. En conseqüència els continguts de la Revista de Girona es poden destinar únicament a les finalitats abans esmentades. En queda exclosa la utilització amb finalitats comercials per a les quals caldrà obtenir autorització expressa i prèvia del titular dels drets.


Per a la cita dels articles de la Revista en la seva edició electrònica us preguem seguiu les següents instruccions.


No s’autoritzen presentacions dels continguts d’aquest lloc i de la Revista de Girona en una pàgina aliena a la pròpia de la Revista, excepte en casos prèviament autoritzats pels editors.


La Revista de Girona no s’identifica necessàriament amb les afirmacions i opinions dels autors i col·laboradors.


Protecció de dades

La Revista de Girona entén que en el moment d’omplir els formularis que figuren en el seu lloc, l’usuari es considera suficientment informat de les finalitats de la recollida de les seves dades personals i del tractament que se’n derivarà. Amb l’enviament d’aquests formularis la Diputació de Girona queda autoritzada a tractar les dades per a les finalitats expressades en cada cas i a incorporar aquestes dades als seus fitxers d’acord amb el que estableix a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPDP).


L’usuari del web que facilita dades de caràcter personal a la Diputació de Girona podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, d'acord amb el que estableix la LOPDP, tot adreçant-se de qualsevol forma o per qualsevol mitjà a la Diputació.


Revista de Girona informa que aquest lloc web pot utilitzar galetes (cookies) en alguns processos interns de funcionament. Aquestes galetes permeten controlar les dades de navegació de l’usuari a l’efecte de fer més còmode i ràpida la comunicació que s’estableix entre ell i el lloc web de la Diputació. La vigència d’aquestes galetes serà l’estrictament necessària per aquesta finalitat. En cap cas s’utilitzen galetes per a l’adquisició de dades personals identificatives de l’usuari. En qualsevol cas l’usuari té la possibilitat de configurar els seus navegadors d’Internet per a obtenir un millor coneixement i control de les galetes.

Opinió

L'espai en que els lectors de Revista de Girona poden expressar les seves opinions i comentaris

Hemeroteca

Si voleu fer cerques avançades a l'hemeroteca feu clic aquí

Subscripció

Podeu descarregar-vos el formulari (PDF) de subscripció a la versió impresa de la Revista de Girona

Butlletí

Si voleu rebre el butlletí informatiu de la Revista de Girona a la vostra adreça electrònica ompliu el següent formulari